Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Topchefen forlader Flying Tiger efter uenigheder

Foto: detailfolk.dkTuesday den 23 April 2019 kl. 09:25 af: Kristian Holgersen

Ændringer i toppen af Flying Tiger har fået topchefen til at forlade sin stilling. Allerede nu er afløseren på plads.

Mette Maix har valgt at forlade Flying Tiger Copenhagen, hvor hun har været topchef i mindre end to år. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Tidligere på året blev der foretaget større ændringer i ledelsen. De skulle være med til at få selskabet tilbage på ret kurs efter en periode med lav indtjening, men fik også den administrerende direktør til at sige stop.

- Vi har fået iværksat en omstilling fra hastig ekspansion med flere end 950 butikker til konsolidering af forretningen, siger Mette Maix.

- Men jeg må også konstatere, at jeg ikke har følt mig tilfreds med den ledelsesmæssige opstilling, som blev vedtaget i januar, og derfor har jeg valgt at opsige min stilling, fortsætter hun.

Her er afløseren

Et af de nye ansigter, der kom til Flying Tiger Copenhagen, var Martin Jermiin. Han har en fortid i McKinsey og fik en nyoprettet plads i direktionen, hvor han skulle supplere Mette Maix.

Nu rykker han op som administrerende direktør.

- Jeg har været meget glad for vores samarbejde. Vi har i fællesskab igangsat en stærk konsolideringsproces, som er et væsentligt skridt mod at fremtidssikre Flying Tiger Copenhagen, siger Martin Jermiin i pressemeddelelsen. Han fortsætter:

- Den retning forbliver den samme, og jeg ser frem til at fortsætte arbejdet med hjælp fra hele organisationen og vores partnere rundt om i verden.

Konsolidering skal i hus

Bestyrelsesformand i Flying Tiger Copenhagen, Vagn Sørensen, tager Mette Maix' beslutning til efterretning.

- Mette Maix har været en stor gevinst for Flying Tiger Copenhagen, og jeg vil gerne takke hende for hendes store indsats og to års frugtbart samarbejde, siger han.

- I Martin Jermiin har vi fundet en afløser, der både kender kerneværdierne og maskinrummet i Flying Tiger Copenhagen, og det bliver hans opgave at fuldføre konsolideringen, siger han.

LÆS OGSÅ: Flying Tiger fyrer medarbejdere på “vanskelig dag”Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD