Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Føtex fortsætter hundedyr priskrig

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 30 august 2018 kl. 10:04 - Kilde: Finans

Lavere priser skal udfordre discountkæderne. - På den korte bane er det ikke en god forretning for os, siger sortimentschef.

Priskrigen på markedet for dagligvarer ser ud til at blive optrappet endnu en gang. For nu sænker Føtex prisen på 1.000 varer. Det skriver Finans.

Målet er at matche discountbutikkerne, så kunderne ikke kan se forskel på kassebonen, lyder det fra sortimentschef Tore Nederland.

- På den korte bane er det ikke en god forretning for os. Det koster mange penge at sætte priserne ned, men vi tror, det vil give flere kunder i fremtiden. Føtex skal ikke længere opfattes som værende et dyrt sted at handle, siger han til Finans.

Fulgte efter konkurrent

Allerede sidste år pressede Føtex prisen på 2.000 varer i forsøget på at konkurrere med discountkæderne. Det skete bare få uger efter, at Meny lancerede priskonceptet Discount Match.

- Supermarkeder skal simpelthen være relevante på prisen, ellers har de ingen rolle i dagligdagen, sagde Føtex-direktør Thor Jørgensen i en pressemeddelelse sidste år.

I januar havde de første prisnedsættelser givet en vækst i volumen på 18 procent inden for frugt og grønt, mens december-salget af de nedsatte varer steg 12 procent i forhold til året før, skriver Berlingske Business

LÆS OGSÅ: Føtex-direktør: Vores lavere priser er en succes

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD