Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Tidligere Salling-profil bliver topchef i førende netbutik

Tonny Nielsen Bruun til venstre og Hans Tosti. Foto: Christer Holte
Egmonts satsning på netbutikker

For to år siden investerede Egmont Publishing i Nicehair.

Forlaget er også gået ind i netbutikkerne Outnorth, Bagaren & Kocken, Jollyroom, Fjellsport og Med24.dk.

Målet er at nå en samlet omsætning på 500 millioner euro inden for e-commerce i 2020. Lige nu ligger den på 300 millioner.

Kilde: Egmont

Thursday den 23 August 2018 kl. 09:28 af: Kristian Holgersen

Netop som regnskabet går i plus for første gang i flere år, træder topchefen hos stor netbutik for skønhedsprodukter tilbage.

Netbutikken Nicehair.dk - som med egne ord er Danmarks største forhandler af skønhedsprodukter online - får ny topchef med en fortid i dagligvarebranchen.

Det skriver investoren Egmont i en pressemeddelelse.

43-årige Hans Tosti afløser stifter og medejer Tonny Nielsen Bruun. Den nye mand kommer direkte fra fastfood-kæden Sunset Boulevard, hvor han var marketingchef. Tidligere har han også været ansvarlig for social business-strategien mellem kæderne i Salling Group.

- Nicehair er i virkeligheden en medievirksomhed, som sælger beauty-produkter, og det er en fantastisk platform at stå på i fremtidens e-handel, siger den nye administrerende direktør, Hans Tosti.

- De er eminent dygtige til at brande sig og markedsføre deres indhold og produkter på både YouTube, Facebook og Instagram helt i øjenhøjde med kunderne, fortsætter han.

Den gamle direktør bliver hængende

Med ansættelsen af den nye topchef kan Tonny Nielsen Bruun give sig i kast med andre opgaver. Efter eget ønske skal han fremover være kommerciel direktør i virksomheden.

- Jeg er iværksætter af natur, og det er den del af udviklingen af Nicehair, jeg brænder for og gør bedst, siger den afgående direktør.

- Derfor er jeg meget glad for at få en ny dygtig direktør, som sammen med mig skal tage virksomheden videre i den succes vi oplever, fortsætter han.

Flere år i minus

Skiftet sker få måneder efter offentliggørelsen af årsregnskabet for 2017. Her bryder Nicehair ApS en stime på tre underskud i træk med et lille plus på 193.000 kroner.

Samtidig går netbutikkens omsætning frem med 35 procent til 150 millioner kroner.

- Vi har nogle meget loyale kunder, mens flere samtidig kommer til. Vi er lykkedes med at skabe sorte tal på bundlinjen, og ambitionen er at nå 200 mio. kr. i omsætning i år, siger Tonny Nielsen Bruun.

LÆS OGSÅ: Egmont køber netbutik med trecifret millionomsætningFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD