Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Topchef sætter et helt nyt direktør-hold i Matas

Foto: PressefotoWednesday den 27 June 2018 kl. 11:13 af: Kristian Holgersen

Posen bliver rystet hos Matas, hvor topchefen netop har præsenteret en hel stribe nye direktører. De skal sikre vækst

Da topchef Gregers Wedell-Wedellsborg rullede strategien “Et fornyet Matas” ud tidligere på året, var det for at sikre væksten i den ellers pressede detailkæde.

For at nå det mål har han sat et helt nyt ledelsesteam. Det skriver Matas i en pressemeddelelse onsdag.

- Jeg har høje forventninger til det hold, vi nu har sat. Der er evne og vilje til at forandre og forny Matas og finde nye veje til vækst, til glæde for kunder, samarbejdspartnere og vores ejere, siger administrerende direktør Gregers Wedell-Wedellsborg.

Her er de mange ændringer i ledelsen:

  • 51-årige Søren Thomsen er ansat som ny salgs- og driftsdirektør (COO) fra 1. august. Han kommer fra en tilsvarende stilling i den kapitalfondsejede kæde, Hunkemöller, hvor han har været ansat siden 2009.
  • 47-årige Lise Ryevad er ansat i en nyoprettet stilling som kommerciel direktør (CCO) fra 1. oktober. Hun kommer fra en stilling som salgs- og marketingdirektør i Københavns Lufthavne A/S og får blandt andet ansvar for indkøb, marketing og Club Matas.
  • Matas' nuværende salgsdirektør Katrine Benthien tiltræder 1. august et nyt job som udviklingsdirektør med ansvar for blandt andet Matas' nye butikskoncept, logistik og nye vækstinitiativer.
  • Samtidig er der indgået en aftale med indkøbsdirektør Stig Nielsen om, at han forlader sin stilling i Matas med udgangen af juni 2018.

Holdet er sat

- Vi har netop præsenteret vores nye strategi, og nu er holdet sat. Næste opgave er at få strategien til at leve til glæde for vores kunder, siger Gregers Wedell-Wedellsborg.

- Med Søren Thomsen og Lise Ryevad på holdet får vi dyb kundeforståelse, indædt resultatorientering og klart lederskab. Begge to kommer med den særlige kombination af ordentlige værdier og højt drive, der skal til for at skabe langsigtet vækst i Matas, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Matas lokker de unge med nyt univers-konceptFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD