Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Forslag om at rykke det store udsalg bliver skudt ned

Foto: detailfolk.dkMonday den 27 September 2021 kl. 11:52 - Kilde: Århus Stiftstidende

En butiksindehaver i Aarhus mærker opbakning til at flytte januarudsalget. Men det er urealistisk, lyder det fra handelsforening.

Stod det til Lenette Grove, der har en tøjbutik i Aarhus, så skulle januarudsalget rykkes til februar. Det skriver Århus Stiftstidende.

Forslaget skyldes forsinkelser på de nye vinterkollektioner, der sidder fast et sted i skibstrafikken, men Linette Grove mærker også opbakning blandt mange af butikkens kunder.

Hos Aarhus City Forening er direktøren hurtig til at skyde ideen ned.

- Det er en sympatisk tanke, men det er meget forskelligt fra branche til branche om man står og mangler varer eller ej, siger Claus Bech til Århus Stiftstidende. Han fortsætter:

- Jeg tror, det vil være meget svært at ændre på et historisk udsalg, som altid starter lige efter jul. Vi kan ikke som by og forening diktere nogen til at holde udsalg på bestemte tidspunkter og ønsker det heller ikke.

Flere hjørner af detailhandlen har meldt om knas med leveringen. Det gælder i særdeleshed de store elektronikkæder Power og Elgiganten, som begge har advaret om varemangel op til jul og black friday.

- Man skal nok ikke regne med amok-priser i år. Derfor bliver det en anderledes Black Friday. Hvis ustabiliteten fortsætter, kommer der også en prisstigning på et tidspunkt, sagde direktøren for Power, Jesper Boysen, til Ekstra Bladet i august.

LÆS OGSÅ: Så få forbrugere stoler på butikkerne under udsalg

Læs hele artiklen på Århus Stiftstidende


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD