Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Indbrudstyve ryster landsdækkende kæde: Jul og Black Friday i fare

Henrik Asmussen,stifter af Beautycos.
Thursday den 16 September 2021 kl. 11:27 - Kilde: TV2 Fyn

Et stort indbrud skaber problemer for landsdækkende kæde, som nu mangler en masse varer til Black Friday og julemåneden.

For godt to uger siden brød gerningsmænd ind på lageret hos virksomheden Beautycos i Odense, hvor de slap afsted med parfume og kosmetik for flere millioner kroner.

Det skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse, hvor borgerne bliver opfordret til at henvende sig med oplysninger i sagen, som endnu er uopklaret.

Mange af de varer, som blev stjålet fra lageret, skulle have været på hylderne i Beautycos’ 11 butikker i løbet af Black Friday-kampagnen og den vigtige julemåned, fortæller ejeren, Henrik Asmussen, til TV2 Fyn.

- Det er noget, vi har købt og bygger op hele foråret og sommeren igennem til vores store Black Friday- og julesalg, som er lige om hjørnet, siger Henrik Asmussen.

- Vi er helt vingeskudt, da vi mangler alle vores varer til det salg. Der er desværre rigtig mange kunder, som går forgæves i vores butikker landet over, siger han.

Henrik Asmussen åbnede Beautycos i 2009, hvor han havdefyldt et kælderværelse med cremer og parfumer. Dengang havde han en netbutik og en enkelt fysisk butik.

Siden er forretningen blevet til en landsdækkende kæde, og for tiden er et nyt, stort domicil under opførelse i Odense, fremgår det af en artikel i Ugeavisen Odense fra foråret.

LÆS OGSÅ: Fanget på video: Indehaver verfer to tyve ud af sin butik

Læs hele artiklen på TV2 Fyn


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD