Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Ny stor aktør vil ind på det danske skønhedsmarked

Tuesday den 5 March 2019 kl. 08:50 af: Lise Møller Schilder

Kampen om det danske skønhedsmarked intensiveres. Matas, Sephora og Normal har fået en ny konkurrent.

Der er stor konkurrence om kunderne på skønhedsmarkedet. Og nu bliver konkurrencen forøget. Onlinegiganten Zalando rykker nemlig ind på det danske marked. Det skriver Zalando i en pressemeddelelse.

- Vi tilbyder et stort udvalg af skønhedsprodukter fra en blanding af lokale brands såsom SKANDINAVISK og internationale brands såsom Estée Lauder, siger Director of Northern Europe hos Zalando, Kenneth Melchior, i pressemeddelelsen.

Danske kunder kan på Zalando.dk vælge mellem mere end 6500 produkter fra omkring 200 kosmetik- og skønhedsbrands. Der er både make-up og skønhedsprodukter til kvinder og mænd.

Mange aktører på markedet

I mange år sad Matas næsten alene på det danske marked for salg af kosmetik. Men markedet har ændret sig markant de seneste år. Udover Matas sælger også kæden Normal kosmetik. Det samme gør Sephora, som både er rykket til Danmark med butikker og onlineshop. Oven i dette findes der en lang række mindre spillere såsom Luxplus og beautycos.

Tidligere var mange ellers overbeviste om, at make-up ikke egnede sig til onlinesalg. Men sådan er det ikke længere. Zalando satser på, at kunderne vil købe deres mode og skønhedsprodukter samtidig.

- Med skønhedskategorien ønsker vi at give vores brede kundebase mulighed for at fuldende deres personlige look med de nyeste globale skønhedstrends, herunder natural beauty og koreanske skønhedsbrands. Vi kan se, at tre ud af fem kunder køber modeprodukter, når de shopper skønhed, siger Pamela Wade-Lehmann, Head of Beauty hos Zalando.

Zalando er grundlagt i Berlin i 2008. Virksomheden sælger tøj, sko, accessories og skønhed online. I dag har Zalando mere end 26 millioner aktive kunder på 17 markeder. 

LÆS OGSÅ: Storsatsende skønheds-brand kommer til DanmarkFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD