Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Længere reklamationsret giver ikke mere holdbare produkter"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Ny skønhedsportal samler netbutikker et sted

Fredag den 21 april 2017 kl. 06:20 af: Lise Møller Schilder

En ny hjemmeside, som samler flere danske beauty-butikker på nettet, vil tage kampen op mod de store udenlandske netbutikker.

En ny dansk skønhedsportal ser nu dagens lys. Portalen går under navnet BeautyTap.dk, og den har til hensigt at placere sig i blandt de danske websites med flest skønhedsprodukter til salg.

Det skal gøre siden i stand til at modstå konkurrencen fra store internationale konkurrenter. Det siger administrerende direktør for BeautyTap.dk, Kasper Rasmussen, i en pressemeddelelse.

- Lige siden vi besluttede os for at lancere et site for skønheds- og duftprodukter i Danmark var det et mål for os, at vi ville være konkurrencedygtige i forhold til de største, som banker på fra udlandet, siger direktøren og fortsætter:

- Det vil sige, at vi samler de bedste eksisterende websites, deres produkter og deres mangeårige know-how på indkøbssiden og gør det tilgængeligt for forbrugerne på ét website. Vi starter med mere end 10.000 produkter online fra flere af de danske skønhedsshops.

Beautytap.dk har fra starten valgt at satse på at portalen skal kunne bruges lige let på mobil og desktop.

- Vores hovedfokus har fra start været på produktudvikling samt at sørge for, at brugervenligheden på sitet er i top. Der ligger et enormt arbejde bag dette, så på det felt tror vi på, at vi rammer jorden flyvende. Desuden lancerer vi snart funktionaliteter som prissammenligning samt anmeldelse af produkter, hvilket vi også forventer os meget af på konverteringssiden, siger Kasper Rasmussen.

LÆS OGSÅ: Digital skønhedsbutik angriber MatasFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD