Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Matas satser på nyt system til omnichannel

Foto: PressefotoTorsdag den 26 januar 2017 kl. 10:36 af: Lise Møller Schilder

En løsning, der skal integrere alle Matas 294 butikker med salg af varer på internettet, er på vej.

Matas-kæden vil nu for alvor ind i kampen om kunderne på nettet. Det sker blandt andet ved at investere i et nyt forretningssystem, der forkuserer på løsninger indenfor omnichannel. Det skriver Matas i en pressemeddelelse. 

- Som led i en klar ambition om at kunne interagere smidigt med kunderne på alle handelsplatforme, satser Matas nu på en 360 graders omnichannel-løsning på nettet og i de knap 300 butikker baseret på én forretningslogik. Løsningen fra Bording Data A/S skal samtidig understøtte vækstplanerne i Matas-kæden, skriver Matas i pressemeddelsen.

Alle led skal forbindes

Det er meningen, at alle Matas salgskanaler skal være sat i forbindelse med hinanden. Løsningen kommer derfor til at understøtte salget i butikkerne på både stationære og mobile kasser samt webshoppen Matas.dk. Idéen er, at kunden skal have en så ensartet købsoplevelse, uanset hvilken del af Matas, kunden køber sine produkter i.

- Vi har store forventninger til, at omnichannel-POS løsningen fra Bording Data vil være med til at fuldende den samlede IT-understøttelse til vores omnichannel-strategi, hvor Club Matas er omdrejningspunktet, siger IT-direktør i Matas, Thomas Grane.

Matas-Kæden tæller i dag 294 butikker fordelt over hele Danmark. Matas blev grundlagt i 1949 som en frivillig kæde, men har siden 2013 været et børsnoteret selskab. I 2015 omsatte Matas for 3,45 milliarder kroner.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Matas har undervurderet konkurrentFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD