Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Kæmpe indkøring skaber mangel på varer i Coop

Foto: PRThursday den 5 November 2020 kl. 06:00 - Kilde: Dagbladet Ringkøbing-Skjern

Et nyt it-system er ved at blive implementeret i hele Coop, og det går ud over leverancen af varer. Enkelte butikker er hårdt ramt.

Implementeringen af et nyt it-system har givet anledning til varemangel rundt omkring i Coops butikker. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

En af dem, som har oplevet knas med leverancerne, er formanden for bestyrelsen i Dagli'Brugsen Holmsland, Esther Larsen. Hun kalder det “en daglig irritation”, mens andre butikker i området ikke lader til at være så hårdt ramt.

Kommunikationsdirektør i Coop - Jens Juul Nielsen - bekræfter problemerne.

- Det går fremad, men der er enkelte butikker, der er hårdt ramt. I forhold til, hvad vores kunder kan forvente, vil der være tidspunkter, hvor der mangler varer. Det tager tid, siger han til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Kæmpe investering

Udskiftningen af it-systemerne er en kæmpe investering for Coop, der regner med at poste omkring 2,4 milliarder kroner i projektet. Blandt andet skal alle varenumre over i det nye system, hvor det skulle blive muligt at følge kostprisen på hver enkelt vare minutiøst.

Trods de små bump på vejen skrider arbejdet nogenlunde sikkert frem, skriver bladet Butikslederen i den faste lederspalte.

- Status efter de første 3 uger af Rul B er, at der er udfordringer men ingen umiddelbare katastrofer i implementeringen af Coops nye it-system. Og det er godt! For det tyder på, at Coop har forberedt forandringen grundigt, og at lederne på hovedkontoret, lagrene og i butikkerne er klædt på til at håndtere ændringerne - også de uforudsete, fremgår det af lederen.

Dele af det nuværende system bygger på applikationer, som går helt tilbage til 1950’erne.

LÆS OGSÅ: Coop udvikler en markedsplads til små producenter

Læs hele artiklen på Dagbladet Ringkøbing-Skjern


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD