Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Forretning tjente millioner i månederne inden opkøb

Foto: ColourboxThursday den 17 February 2022 kl. 09:48 af: Kristian Holgersen

En af de seneste tilføjelser i Lars Larsen Group havde fint gang i forretningen, inden de takkede ja til et tilbud fra konkurrenten.

Da SengeSpecialisten i efteråret 2021 overtog størstedelen af ejerskabet i netbutikken Sengetid.dk, stod den mindre konkurrent lige midt i en god stime.

Det fremgår af det seneste regnskab fra selskabet Sengetid ApS, som dækker over otte måneder fra januar til udgangen af august 2021.

På bundlinjen kan Sengetid glæde sig over godt seks millioner i overskud efter skat, hvilket er mere end en fordobling i forhold til året før.

I en kortfattet årsrapport gør ledelsen dog opmærksom på, at de to resultater ikke umiddelbart kan holdes op mod hinanden på grund af en omlægning af regnskabsperioden.

De to iværksættere Martin Amstrup Bang og Nickolai Dalvang startede Sengetid.dk i 2017.

Efter handlen med SengeSpecialisten, som nu sidder på 78 procent af ejerskabet, er Martin Amstrup Bang stadig adm. direktør, mens Nickolai Dalvang sidder i bestyrelsen.

Kan lære af Sengetid

SengeSpecialisten, der snart skifter navn til Senge, har været en del af Lars Larsen Group siden 2014, og det giver ekstra muskler.

- Noget af det gode ved at være en del af Lars Larsen Group, er, at vi som virksomhed kan få lov til at gennemføre de investeringer, der skal til, for at vækste, siger Martin Amstrup Bang, adm. direktør i SengeSpecialisten. 

- Her er jeg utrolig glad for, at vi har kunnet købe Sengetid. Både fordi virksomheden i sig selv har et stort internationalt vækstpotentiale, men også fordi vi som mere traditionel retailer med fysiske butikker kan lære meget af den måde, Sengetid er blevet drevet på, siger direktøren.

LÆS OGSÅ: En af Lars Larsen Groups tabsramte kæder er i bedringFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD