Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Fem Jysk-butikker åbner med opdateret koncept

En af Jysk-butikkerne, som har fået det nye butikskoncept. Foto: PR.
Monday den 31 January 2022 kl. 06:00 af: Redaktionen

På samme dag genåbnede Jysk fem danske butikker med opdateret koncept. - Vi har kunnet se en tydelig omsætningsfremgang.

Fredag kunne Jysk genåbne fem danske butikker, som var blevet udstyret med butikskonceptet 3.0.

Lige nu er Jysk ved at opgradere alle sine 110 butikker herhjemme, og målet for hele året er at nå 36, skriver boligkæden i en pressemeddelelse.

3.0-konceptet giver blandt andet butikkerne gulve i lyst trælook fremfor tæpper og små showrooms med eksempler på komplet indretning af soveværelse, spisestue og stue.

- Vi mener det, når vi siger, at vi hurtigst muligt vil have alle butikker i Danmark så moderne og inspirerende som muligt. Det er første gang, at vi har fem butiksaktiviteter på samme tid, og nu har vi vist, at vi kan, siger Country Manager i Jysk Danmark, Bo V. Andersen.

Den samlede investering løber i år op i 70 millioner kroner. Men til gengæld kan de opgraderede butikker forvente højere omsætning.

- Vi har kunnet se en tydelig omsætningsfremgang i de butikker, som vi allerede har ombygget. Derfor er det uden tøven, at vi investerer så stort i vores butikker til glæde for både kunder og medarbejdere, siger Bo. V. Andersen.

Inden udgangen af august 2024 skal alle 3.100 JYSK-butikker på verdensplan også opgraderes til det nyeste butikskoncept. I december rundede JYSK de første 1.000, og dermed skal der fortsat omstilles godt 2.000 butikker.

LÆS OGSÅ: Jysk ansætter erfaren profil som direktør for afgørende område

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD