Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Finn Tang forudser større fokus på discount

Foto: PR-fotoWednesday den 16 February 2022 kl. 11:52 - Kilde: Finans

På det seneste har discountbutikkerne tabt terræn til supermarkederne. Det udvikling kan vende nu, mener topchefen i Aldi.

Aldi har længe kæmpet for at finde sig tilrette på det danske marked, hvor det ene store underskud har afløst det andet.

Men nu kan discountkæden måske få en slags hjælpende hånd fra inflation og de stigende råvare- og energipriser. Det forklarer den adm. direktør - Finn Tang - til Finans.

- Nu rykker prisen atter i fokus, og samtidig betyder de ophævede coronarestriktioner, at danskerne atter i vanlig stil kan spise ude og rejse, siger han til Finans.

- Så pengene skal nu også bruges anderledes end de seneste par år. Det kan betyde, at flere vælger discount mere til igen, siger Finn Tang.

Gennem pandemien har supermarkederne snuppet kunder fra discountkæderne, som i øjeblikket sidder med en markedsandel på 40 procent.

Det seneste årsregnskab fra Aldi, som gælder for 2020, viser et underskud på 342 millioner kroner. I forhold til året forinden er det en forbedring på 33 procent, og Finn Tang var ude at kalde det en milepæl i genopretningen af kæden.

- Vi følger vores langsigtede plan om at gå fra minus til plus, og første skridt var så at sige at få sat en prop i hullet, sagde Finn Tang dengang i en pressemeddelelse. Han har stået i spidsen for Aldi siden 2017.

LÆS OGSÅ: Ny pressechef skal ændre danskernes forældede syn på Aldi

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD