Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Oplagt kandidat skal føre Ikea-varehus videre

Foto: detailfolk.dkFriday den 13 September 2019 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Den øverste chef for Ikea-varehuset i Taastrup er stoppet efter seks år. Han bliver afløst af et kendt ansigt i virksomheden.

I skrivende stund har Mads Satsman-Nørhede allerede været øverstkommanderende på broen hos Ikea Taastrup i et stykke tid.

Fra 1. september overtog han nemlig posten som varehuschef efter Anders Olsen, der efter seks år har fået en anden stilling hos boliggiganten.

Mads Satsman-Nørhede kender på forhånd varehuset i Taastrup særdeles indgående. Han har været salgschef på stedet siden 2013 og endda varetaget rollen som stedfortrædende varehuschef.

Derfor er der heller ikke lagt op til et vildt kursskifte.

- Det har aldrig været vigtigere at møde kunden med et smil og med viden omkring hjemmeindretning. Derfor skal vi blive ved med at have fokus på kundeoplevelsen og gøre IKEA Taastrup til varehuset, man besøger for at få den fulde IKEA-oplevelse, siger Mads Satsman-Nørhede

- Det kræver, vi har fuld fokus på inspiration, medarbejder-tilgængelighed, varer-tilgængelighed og vores services, slår han fast.

Vil skabe fremtidens varehus

Den nye varehuschef gør meget ud af, at Ikea Taastrup skal have fingeren på pulsen, når det drejer sig om kundernes ønsker og behov.

- Vi skal gøre Ikea, og varehuset i Taastrup, endnu mere tidssvarende og tilgængeligt med hjælp fra digitale værktøjer, så det bliver nemmere at være kunde, uanset om man handler hjemmefra, i bussen eller i vores varehus, siger Mads Satsman-Nørhede.

- Endelig skal vi arbejde med bæredygtighed i alle dele af vores varehus og samtidig hjælpe kunderne med lettere måder at affaldssortere og genbruge på, fortsætter han.

Ikea Taastrup har omkring 600 ansatte.

LÆS OGSÅ: Tusindvis sendte ansøgninger: Ikea hyrer to lykkejægereFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD