Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Ikea tager hul på København: Åbner efter sommerferien

I Tottenham nord for London har Ikea et lignende koncept.
Tuesday den 18 June 2019 kl. 09:07 af: Kristian Holgersen

Snart er Ikea klar med et koncept, som kun er rullet ud få steder i verden. Et københavnsk varehus lader dog vente på sig.

Efter sommerferien åbner Ikea et showroom på Vesterbro i København. Det kommer til at holde åbent, indtil et nyt varehus står klar i samme bydel.

Ifølge Ikea er der tale om et koncept, som indtil videre kun er rullet ud få steder i verden. Fokus er på køkken og garderobe, skriver svenske gigant i en pressemeddelelse.

- Vi vil gerne gøre det nemt og bekvemt for kunderne at komme til Ikea og få hjælp til at planlægge og bestille køkken og garderobeløsninger. Det har længe været vigtigt for os at komme tættere på københavnerne, siger Johan Laurell. Han er administrerende direktør i Ikea Danmark.

- Vi er enormt glade for, at kunderne synes vi har et attraktivt sortiment, og vi har i dag en meget stor efterspørgsel på planlægning og køb af køkken og garderobeløsninger i både Gentofte og Taastrup. Det er den efterspørgsel, vi nu imødekommer med etableringen på Vesterbrogade, siger han.

Ingen dato for varehus

Planerne om et nyt Ikea-varehus i København har været kendt i længere tid. Men der er stadig ikke sat en tidshorisont på projektet.

- Vi har fortsat ambitiøse planer for et varehus på Kalvebod Brygge. Det er en del af vores planer om at skabe et nyt IKEA, hvor vi er tættere på københavnerne og inspirerer dem til at leve et mere bæredygtigt liv derhjemme, siger Johan Laurell og fortsætter:

- Vi glæder os til at åbne dørene på Vesterbrogade 65 efter sommerferien og møde de mange københavnere og hjælpe dem med at finde inspirerende og bæredygtige boligindretningsløsninger, som er skræddersyet deres behov.

I showroomet vil det ikke være muligt at købe produkter som glas og porcelæn med hjem. Men de kan bestilles.

LÆS OGSÅ: Danskerne kan snart lease Ikea-møblerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD