Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Ung himmelstormer får chef-tjans i Ikea

Foto: detailfolk.dkThursday den 22 August 2019 kl. 09:27 af: Kristian Holgersen

Lille generationsskifte i Ikea Danmark: En ung profil overtager ansvaret for kommunikationen og får samtidig plads i direktionen.

Når kalenderen rammer september, kan 33-årige Christian Mouroux Pedersen føje en stilling mere til sit i forvejen temmelig lange cv.

Ikea Danmark har nemlig valgt ham som ny kommunikationschef. Officielt lyder titlen Country Communication Manager, og der følger en plads i direktionen med, fremgår det af en pressemeddelelse.

Christian Mouroux Pedersen afløser Tina Lindharth, der er lidt af en veteran på sit felt. Hun kom til Ikea for 25 år siden og har gennem de seneste syv år været ansvarlig for kommunikationen.

- Først og fremmest bliver min opgave at bygge videre på det gode arbejde, som Tina og hendes team har leveret de seneste år. Det indebærer et arbejde med at smelte intern og ekstern kommunikation endnu bedre sammen, siger Christian Mouroux Pedersen.

- Men vi skal også gentænke opgavefordelingen og samarbejdsformerne i vores nye kommunikationsafdeling, og det indebærer bl.a., at vi skal have tilført nye kompetencetyper, der kan gøre os endnu mere agile og produktive uafhængigt af kanaler, fortsætter han.

På liste over talenter

Ikea er langtfra ukendt terræn for den nye kommunikationschef.

Han har stået i spidsen for udviklingen af en global strategi for virksomhedens employer branding-aktiviteter og kommer direkte fra en stilling som Global Campaign Manager i Ikea Group.

Bunken af erhvervserfaringer gemmer også på ansættelser reklamebureauerne Zupa Recommended og We Love People plus fire år som uddannelseskonsulent på Københavns Erhvervsakademi.

I 2017 var Christian Mouroux Pedersen desuden en del af Berlingskes Talent 100-liste.

- At arbejde med et brand, der har 100 procent i kendskabsgrad, og som samtidig er på en kæmpe digital transformationsrejse, er både en udfordring og et privilegium, som jeg ikke kunne sige nej tak til, siger han.

Takker af

Tina Lindharth har arbejdet for Ikea, lige siden hun som nybagt student dukkede op i Odense-varehuset og spurgte efter et job. Det er 25 år siden.

- Jeg er utroligt stolt over at have været en del af Ikea gennem så mange år, siger hun.

- Nu begynder et nyt kapitel for IKEA med en større transformation og organisationsændring, og så er jeg efter mange overvejelser nået frem til, at det er et godt tidspunkt at give stafetten videre på og lade nye folk komme til. Jeg ønsker Christian og det nye kommunikationsteam al muligt held og lykke, fortsætter Tina Lindharth.

LÆS OGSÅ: Tidligere borgmester bliver direktør i Salling GroupFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD