Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Præsenterer kæmpe Ikea-satsning på digitale hjem

Monday den 19 August 2019 kl. 11:00 af: Kristian Holgersen

Den svenske gigant skærper satsningen på intelligente hjem, hvor alt fra lamper til hvidevarer kan være forbundet i samme system.

Siden 2012 har Ikea arbejdet på at tilføje digitale og trådløse elementer til sine forskellige produkter og løsninger til boligen.

Men nu bliver der for alvor skruet op for satsningen gennem en ny Ikea Home Smart-afdeling. Det skriver Ikea i en pressemeddelelse.

- Vi har besluttet at investere markant i Home Smart for at sætte tryk på udviklingen, siger Peter van der Poel, leder af Ikea Range & Supply.

- Dette er det største nye tilføjelse, siden vi introducerede Children’s Ikea, slår han fast.

Allerede nu indeholder sortimentet eksempelvis rullegardiner, man kan betjene fra sin seng, og intelligent belysning. Tidligere på året lancerede Ikea også en linje af digitale højttalere i samarbejde med virksomheden Sonos

- Ved at stikke hovederne sammen med alle de andre Ikea-afdelinger, skal Ikea Home Smart drive den digitale transformation af Ikeas produkter og komme på nye, smarte løsninger til gavn for kunderne siger Björn Block. Han står i spidsen for Ikea Home Smart.

LÆS OGSÅ: Ikea tager hul på København: Åbner efter sommerferien Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD