Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Tusindvis sendte ansøgninger: Ikea hyrer to lykkejægere

Friday den 6 September 2019 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

To udlændinge har landet en eftertragtet tjans som såkaldte lykkejægere for Ikea i Danmark. De lander i denne uge.

Nærmest hvert år bliver Danmark kåret til en af verdens lykkeligste nationer. I denne uge kommer to udlændinge til landet for at undersøge sagen nærmere på vegne af Ikea, fremgår det af en pressemeddelelse.

Der er tale om 29-årige Yaya Ching fra Honk Kong og amerikanske Roy Torres på 42, som begge er blevet ansat af Ikea til at være lykkejægere.

Ikea Danmark modtog i alt 2.300 ansøgninger fra hele verden til de to stillinger, der blev slået op som en global konkurrence i marts.

- Vi har sat os for at undersøge, om danskernes lykke hænger sammen med den måde, de bor og lever på derhjemme, siger Anne Krogh, Marketing Communication Manager hos Ikea Danmark.

- Det har vi svært ved at finde ud af selv, da vi som danskere helt naturligt er blevet blinde for de særlige elementer, der kendetegner livet i danske hjem. Derfor inviterer vi nu to udlændinge til Danmark for at hjælpe os med at finde nøglen til danskernes lykke, fortsætter hun.

I løbet af de to uger, lykkejægerne bor i Danmark, skal de møde forskellige mennesker, som alle repræsenterer danskernes måde at bo og leve på. 

Er Danmark et eventyrland?

Mens Roy Torres allerede har besøgt Danmark én gang tidligere, bliver det første gang for Yaya Ching. Hun glæder sig til at besøge landet, der for hende er forbundet med lykke og én særlig forfatter.

- Jeg har drømt om at komme Danmark lige siden, jeg som otte år gammel læste H.C. Andersens eventyr. Det bliver spændende at undersøge danskernes lykke og finde ud af, om landet rent faktisk er så eventyrligt, som jeg forestiller mig, siger Yaya Ching.

Også Roy Torres ser frem til at besøg Danmark og lære landet bedre at kende.

- Jeg var kun i Danmark et par dage, hvor jeg bl.a. besøgte Statens Museum for Kunst, gik tur ved kanalerne og så de mange cykler i byen. Det er omtrent, hvad jeg ved om Danmark, så jeg glæder mig til at udforske landet endnu mere og finde ud af, hvad lykke betyder for danskerne, siger han.

LÆS OGSÅ: Ung himmelstormer får chef-tjans i IkeaFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD