Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Efter flere mislykkede forsøg: Jysk vil ind på kæmpe marked

Foto: Jysk/PRTuesday den 20 November 2018 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Jysk ser et stort potentiale i landet, hvor middelklassen tæller over 100 millioner mennesker. Tidligere satsninger er gået på grund.

Efter længere tids overvejelser har Jysk Nordic besluttet at gå ind på det russiske marked.

De første butikker står til at åbne i 2020, skriver Jysk Nordics administrerende direktør, Jan Bøgh, til virksomhedens eget medie - Go Jysk

- Med mere end 100 millioner mennesker i middelklassen er der et stort potentiale for Jysk i Rusland, skriver han og fortsætter:

- Samtidig kan vi få gavn af vores egne erfaringer fra Jysk Ukraine samt vores franchisepartneres erfaringer fra blandt andre Hviderusland og en række andre lande, der tidligere var en del af Sovjetunionen.

Ikke første forsøg

Tre gange tidligere har Jysk forsøgt at finde fodfæste i Rusland, men hver gang er det slået fejl. Det fremgår af en artikel i Børsen fra 2014.

I 2014 måtte Lars Larsen og resten af Jysk droppe en større satsning i landet på grund af konflikten med Ukraine og de efterfølgende sanktioner fra Vesten.

Fem år tidligere satte finanskrisen en stopper for planerne, mens en række franchisebutikker endte som et økonomisk mareridt omkring årtusindskiftet.

Mulige forhindringer

Rusland er på nogle områder også et svært marked, medgiver Jan Bøgh. Alligevel er han optimist.

- Trods de udfordringer, der kan være med told og certifikater, kan vi også konstatere, at andre retailere såsom Ikea, Auchan og Decathlon har succes i Rusland, hvilket viser, at der også er gode muligheder for Jysk, skriver han i Go Jysk.

- Derudover giver Rusland mulighed for at åbne nye butikker på et rimeligt omkostningsniveau, ligesom en række byer er inden for køreafstand af vores distributionscenter i Radomsko, Polen, siger han.

LÆS OGSÅ: Udsigt til tømmermænd lukker alle Jysk-butikker - på nær énFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD