Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Udsigt til tømmermænd lukker alle Jysk-butikker - på nær én

Foto: JYSKFriday den 9 November 2018 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Næsten alle medarbejdere i Jysk får søndagsfred til at pleje deres tømmermænd efter årets store firmafest.

Over 2000 Jysk-medarbejdere - plus påhæng - er inviteret til årets store firmafest, som bliver holdt på lørdag om en uge i Odense Congress Center.

Denne gang er temaet afterski. Enhver, der kender til den slags, ved også, at der nemt ryger nogle genstande ned i løgnhalsen på den konto. Men bare rolig.

- Festerne er en anledning til at sige tak til alle vores medarbejdere, som hver dag arbejder hårdt for at sikre Jysk succes, siger Lene House i en pressemeddelelse. Hun er HR Manager i Jysk Danmark.

- Nu skal de fejres med et brag af en fest, og derfor holder vi også lukket dagen efter, så vi lige har tid til at blive friske til om mandagen, siger hun.

Men faktisk må en enkelt butik undvære fridagen. City-butikken i det aalborgensiske storcenter Friis holder troligt fanen højt om søndagen.

For sammenholdet

Et af festens højdepunkter bliver de årlige prisoverrækkelser, hvor blandt andet årets butik, årets Jysk-elev og årets District Manager bliver kåret.

- Alle medarbejdere ser hvert år frem til prisoverrækkelserne, som er med til at understrege den vinderkultur, vi har i Jysk, siger Lene Houe og fortsætter:

Alle kæmper hver dag for at være de bedste, og den dedikation kan man også mærke, når vinderne hyldes på scenen af alle deres kolleger.

Det er 39 år siden, at Lars Larsen startede traditionen med en årlig Jysk-fest.

LÆS OGSÅ: Jysk Nordic sætter salgsrekord - igenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD