Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Lars Larsen-kæde fortsætter jagten på overskud og butikker

Foto: JyskTuesday den 13 November 2018 kl. 10:35 - Kilde: Finans

Efter fire år som ejer har Lars Larsen endnu ikke formået at vride et overskud ud af sengekæde. Strømmen af nye butikker fortsætter.

Sengespecialisten tabte allerede penge, da Lars Larsen overtog ejerskabet.

Fire år efter dynekøbmandens entré er antallet af kædens butikker fordoblet til 23. Men regnskabet går stadig i minus, skriver Finans.

Driftsresultatet for 2017/18 ender med et underskud på 0,7 millioner kroner - godt to millioner bedre end året før. Omsætningen stiger 44 procent.

- Vi skal stadig investere i at udbrede kæden yderligere – i første omgang rundt om i Danmark, siger adm. direktør Martin Amstrup Bang til Finans.

- Jeg forventer, at vi åbner fem ekstra butikker i det nye år - og kan vel med tiden komme op på måske 35-40 butikker her i landet. Derfor er det afgørende med øget indtjening, så vi kan holde fart i de nødvendige investeringer samtidig med, at vi leverer et overskud, fortsætter han.

Flere underskud

Sengespecialisten er blot en af de mange investeringer, som Lars Larsen har samlet i Lars Larsen Group. Flere af dem taber penge.

- Det er jo ikke nogen hemmelighed, at en række af selskaberne giver underskud. Men det afgørende er, at udviklingen går den rigtige vej, sagde Lars Larsen i en pressemeddelelse tidligere på året.

Det seneste årsregnskab for Lars Larsen Group viser dog stadig et overskud på 3,4 milliarder kroner før skat. Langt størstedelen - 3,2 milliarder - kommer dog fra Jysk-butikkerne i Jysk Group.

LÆS OGSÅ: SengeSpecialisten udpeger ny topchef

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD