Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Lars Larsen-kæde: Dette samarbejde kan fordoble salget

Foto: detailfolk.dkFriday den 16 November 2018 kl. 09:57 - Kilde: Børsen

Der ligger en milliard og venter, mener direktør. Han sætter sin lid til en aftale med verdens største producent af kontormøbler.

Et samarbejde med Steelcase, som er verdens største producent af kontormøbler, kan blive lidt af et guldæg for danske Bolia.

Sådan lyder meldingen fra den Lars Larsen-ejede møbelkæde i Børsen.

- Vi er på vej mod vores første milliard i vores nuværende forretning, siger Lars Lyse Hansen til avisen. Han er administrerende direktør.

- Og jeg tror på, at der ligger en milliard mere og venter på os i samarbejdet med Steelcase. Det er et tigerspring for os, og på relativt kort tid kan vi fordoble vores omsætning, fortsætter han.

Efter en nylig udvidelse af samarbejdet sætter Steelcase produkter fra Bolia til salg i sit enorme netværk af forhandlere i både Nordamerika og Asien.

Bolia har over 55 butikker i Danmark og en række andre europæiske lande, mens omkring 400 forhandlere i 44 lande sælger produkterne.

I det seneste årsregnskab, som dækker 2016/17, steg omsætningen med 18 procent i forhold til året før og passerede 800 millioner kroner. Indtjeningen lød på 70,5 millioner før skat, mod 66 millioner kroner året før.

LÆS OGSÅ: Bolia vokser - men vil have færre butikker end planlagt

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD