Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Bolia starter samarbejde med amerikansk møbelgigant

Wednesday den 20 September 2017 kl. 06:10 af: Lise Møller Schilder

Designfirmaet Bolia har indgået en aftale med en amerikansk storproducent af møbler. Det udvider Bolias marked med 800 forhandlere.

Bolia, der er ejet af Lars Larsen, tager endnu et skridt mod en mere global tilstedeværelse. Designvirksomheden har startet et samarbejde med amerikanske Steelcase, der er en af verdens førende producenter af kontormøbler med en årlig omsætning på 19 milliarder kroner. Det skriver Bolia i en pressemeddelelse.

 - Steelcase vil tilbyde en eksklusiv, udvalgt kollektion af Bolia designs hos deres mere end 800 forhandlere verden over, skriver Bolia i pressemeddelelsen.

Designvirksomheden begrunder samarbejdet med, at kontorlandskaberne i disse år forandrer sig, således at de bliver mere inspirerende, funktionelle og fleksible.

Skandinavisk sjæl til kontoret 

- Med en fælles forkærlighed for design, kvalitet og kreativitet, komplementerer Bolias produkter Steelcases produktlinje på smukkeste vis, siger administrerende direktør, Lars Lyse Hansen, i pressemeddelelsen.

Steelcase er ligeledes tilfredse med samarbejdet.

- Bolia tilbyder en overlegen håndværksmæssig og kreativ orientering i deres designs, der tilfører ethvert kontorlandskab skandinavisk elegance og sjæl. Det nye samarbejde med Bolia kan derfor netop hjælpe arkitekter og designere i deres indretning, da det øger tilgængeligheden og den kommercielle distribution af designmøbler, der kan transformere ethvert rum, siger Yvan Stehly, der er vicepræcident i Steelcase EMEA.

Samarbejdet bliver indledt i Europa, Mellemøsten og Afrika fra november 2017.

LÆS OGSÅ: Bolia sætter turbo på butiksåbningerneFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD