Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Bolia-direktør: Vi er superstolte over ny regnskabsrekord

Billedet er fra Bolias 2016-kollektion
Foto: BoliaOm Bolia International A/S:

Bolia har i alt 37 konceptbutikker, heraf fire i Sverige, syv i Danmark, ni i Tyskland,16 i Norge samt har netop åbnet den første butik i Holland.

Den internationale webhandel omfatter desuden salg til alle EU-lande. Onlinehandelen udgår 45 procent af den samlede omsætning. Eksportandelen er nu på 82 procent af den samlede omsætning.

Bolia har høstet stor international anderkendelse bl.a. ved World Retail Awards, World E-commerce Awards og senest vundet to priser ved det prestigefyldte Effie Awards i Bruxelles.

Kilde: Bolia

Wednesday den 24 February 2016 kl. 06:10 af: Søren Duran Duus

Boligdesign-kæden Bolia International har mere end tidoblet sidste årsresultat. En stærk salgsfremgang er en af årsagerne.

- Vi er superstolte over vores nye regnskabsrekord, fordi det er lykkedes os at gennemføre de planer, vi har haft, og samtidig høstet resultaterne af dem. Resultatet er skabt på trods af, at vi haft faldende valutakurser imod os.

Sådan siger administrerende direktør i Bolia International A/S, Lars Lyse Hansen, i et interview med detailfolk.dk.

Det sker i en kommentar til præsentationen af Bolias nye, stærke årsresultat for det forskudte regnskabsår 2014/15. Et årsresultat, der med rette er grund til at være godt tilfreds med.

Således er har den Jysk-ejede boligdesign-kæde haft massiv fremgang på både top- og bundlinje.

Bolia International realiserer et samlet overskud før skat på cirka 60 millioner kroner, hvilket er nær en fordobling af selskabets tidligere indtjeningsrekord på 32 millioner kroner og en mere end tidobling af det forrige årsresultat.

LÆS OGSÅ: Bolia fordobler indtjeningen i ny regnskabsrekord

Stærk salgsfremgang

Den samlede omsætning for regnskabsåret 2014/15 landede på 570 millioner kroner (eksklusiv moms), og Bolia har haft en salgsfremgang på 22 procent i løbet af perioden 1. september 2014 til 31. august 2015. 

Ifølge Lars Lyse Hansen har der været salgsfremgang på alle markeder; Danmark, Tyskland, Norge og Sverige samt gennem international webhandel til alle EU-lande.

- Baggrunden for den gode udvikling ligger blandt andet i, at vores designs og kollektioner har ramt plet på alle markeder, samt at de store investeringer vi har foretaget i yderligere at integrere vores fysiske butikker med vores digitale platform, har båret frugt, forklarer Bolia-direktøren.

Over for detailfolk.dk fremhæver Lars Lyse Hansen, at han er mere end godt tilfreds med den nye regnskabsrekord, fordi boligkæden ligesom andre virksomheder har kæmpet med faldende valutakurser i Sverige og især i Norge. Det har kostet Bolia i omegnen af 20 millioner kroner i løbet af regnskabsåret i forhold til standardkurserne.

LÆS OGSÅ: Bolia hårdt ramt af norsk valutadyk

Flere butikker på vej

Bolia forsætter både den fysiske og den digitale ekspansion i det nye regnskabsår. De kommende måneder åbnes flere nye showrooms i både Tyskland, Norge og Holland, ligesom nye markeder er i kikkerten.
Derudover er planen at etablere en global forhandler-platform i løbet af 2016 for at styrke eksportandelen yderligere.

- Lars Lyse Hansen, Bolia har i dag i alt 37 konceptbutikker. Hvad er jeres målsætninger med hensyn til antallet af butikker?

- Det gode ved at tjene penge er, at man har råd til at investere i fremtiden, hvilket vi vil gøre med at investere i butikker, medarbejdere og mere innovation. Her på kort sigt har vi i løbet af de næste tre måneder fire butiksåbninger i alt i Tyskland og Norge. I løbet af det næste kalenderår har vi yderligere 11 butikker i pipelinen, to nye markeder og noget, der svarer til omkring 50 nye wholesale-partnere verden over, svarer Lars Lyse Hansen.

Af de 37 Bolia-konceptbutikker ligger syv i Danmark, fire i Sverige, ni i Tyskland,16 i Norge samt en netop åbnet første butik i Holland.

LÆS OGSÅ: Derfor har Bolia succesFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD