Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Bolia tager 'røvkradsende sofa' retur

Det er denne sofa, som dba.dk-brugeren Stefan M. gerne vil af med, blandt andet fordi den kradser i røven.
Foto: dba.dkWednesday den 6 May 2015 kl. 11:03 af: Freja Thorbech

Bolia har med et glimt i øjet vendt en potentiel viral katastrofe til en fordel. Læs mere om miseren, der startede med en røvkradsende sofa.

- Grim og elendig sofa sælges til overpris.

Sådan indleder dba.dk-brugeren Stefan M. sin annonce under overskriften 'Sofa der kradser i røven', hvor han desperat forsøger at komme af med en sofa, som kæresten har købt.

Annoncen, der er skrevet med en god portion humor og selvironi, er lynhurtigt blevet et hit på dba.dk og på de sociale medier, hvor den er blevet delt flittigt.

Sofaen er fra Bolia.com, og umiddelbart er det måske ikke ligefrem en produktomtale, der får producenter og detailhandlere til at klappe i hænderne af begejstring. Slet ikke, når den bliver delt vidt og bredt. Ikke desto mindre har Bolia.com med en hurtigt reaktion og et svar med samme tone og glimt i øjet formået at vende situationen og i stedet skabe en god stemning omkring sit brand.

Har ofret motorcykel, liv og sjæl

Men tilbage til annoncen, som hele miseren startede med.

Dba.dk-brugeren Stefan M. vil tydeligvis meget gerne af med Bolia-sofaen, som kæresten købte, inden de flyttede sammen. Et forsøg på at køre den på containerpladsen blev dog opdaget af kæresten, og derfor er Stefan M.'s eneste håb at kunne sælge den på dba.dk.

- Efter en længere krig hvor jeg har været nødsaget til at ofre min motorcykel, mit liv og min sjæl har jeg nu endelig vundet en bitter sejr og fået lov til at sælge denne knapt så kønne, men til gengæld møgubehagelige sofa til en anden uheldig sjæl, skriver han blandt andet i annoncen.

Han er chokeret over nyprisen på 13.299 kroner og har heller ikke de store forhåbninger om at kunne sælge den for 10.000 kroner, som kæresten ellers vil have for den.

- Dette er dog håbløst urealistisk og såfremt min økonomiske situation havde været til det. Havde jeg ikke tøvet et enkelt sekund med at dumpe den, give hende alle pengene og sige den var blevet solgt, lyder det i annoncen.

Men så mange penge ligger Stefan M. alligevel ikke inde med, og han tilbyder derfor i stedet at lægge 5.000 kroner selv, så en anden kan købe sofaen for 5.000 kroner.

Vil hjælpe med sofa-krise

Hos Bolia,com er annoncen ikke gået ubemærket hen.

- Vi har ligesom mange andre moret os over din fine salgsannonce, og vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig ud af din sofa-krise, så både dit forhold og din bagdel kommer ud med æren i behold, skriver Bolia.com blandt andet i et svar til Stefan på dba.dk.

Møbelgiganten tilbyder derfor Stefan M. at tage sofaen retur og giver ham samtidig et gavekort på 10.000 kroner til en ny, som kan fås i et væld af bløde stoffer.

Samtidig giver møbelkæden også Stefan M. et lille tip med på vejen.

- Åh ja, og så var der motorcyklen. Den kan vi desværre ikke hjælpe dig med, men den dag din kæreste giver dig lov til at få en ny, kan du overveje at betrække sædet med velour, lyder rådet fra Bolia.com.

Det har fået mange brugere til at rose møbelkæden for at have god stil.

LÆS OGSÅ: Bolia hårdt ramt af norsk valutadykFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD