Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Bolia lancerer nyt butikskoncept

Foto: detailfolk.dkTuesday den 13 May 2014 kl. 10:31 af: Freja Thorbech

- Bolia starter helt forfra!

Sådan betegner den danske møbelkæde selv baggrunden for det nye koncept, der i denne uge lanceres i kædens allerførste butik i København.

Alt er blevet revet ned og bygget op igen, og planen er ifølge Bolia, at ændringerne i den klassiske flagship store på hjørnet af Chr. IXs gade i indre København skal sætte nye standarder for den klassiske butiksindretning. På sigt skal konceptet også etableres i de kommende internationale Bolia-butikker.

Genopfindelse er nødvendig

Bolia har tidligere lanceret butikskonceptet 'City meets Nature', som sidste år fik en finaleplads ved World Retail Award. Den adm. direktør i kæden, Lars Lyse Hansen, er dog fortaler for, at man på trods af succes fortsætter med at udvikle sig.

- Man må aldrig stå stille. Det gælder om hele tiden at bevæge sig og genopfinde sig selv, har han tidligere udtalt til detailfolk.dk.

LÆS OGSÅ: Derfor har Bolia succes

Derfor har de kreative kræfter i kæden igen tænkt nye tanker om Bolias fremtidige butiksoplevelse.

Det har blandt andet udmøntet sig i en butik, der er designet til at stimulere sanserne med lyd, lys, duft, smag og oplevelser. Kontrasterne mellem by og natur, det organiske og det digitale, bliver nu trukket endnu skarpere op. Det er nemlig disse kontraster, som Bolia udforsker i sine designs, og som skal stå tydeligt frem i butikken. Det er blandt andet gjort ved at trække natur ind med masser af planter og blomster, mens man samtidig benytter materialer fra kollektionen i butiksdekorationen som f.eks. massivtræ, plast og beton.

Butikken er også fuldt integreret med Bolias webshop og en innovativ digital platform.

Bolia er ejet af Lars Larsens JYSK-koncern og kunne sidste år præsentere et rekordresultat før skat på 31,3 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Bolia i endnu et rekordregnskabFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD