Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Derfor jubler Bolia.com

Foto: detailfolk.dkWednesday den 21 October 2015 kl. 11:30

Den danske designvirksomhed Bolia.com havde tirsdag en glimrende dag.

Der er stor glæde hos Bolia.com.

Således vandt den danske designvirksomhed tirsdag aften to priser ved Euro Effies Awards i Bruxelles, hvor virksomheden var nomineret i tre kategorier.

Euro Effies Awards hædrer hvert år de mest effektive marketingstrategier blandt de stærkeste brands i Europa. Bolia.com blev belønnet med sølv i kategorien ’Consumer Goods’ og guld i kategorien ’Small Budget’.

Bolia.com var den eneste skandinaviske kandidat blandt årets finalister, og var det brand der var nomineret i flest kategorier.

Samtidigt er det første gang, at en virksomhed er nomineret i tre kategorier. Bolia.com var nomineret sammen med store virksomheder som Audi, Coca-Cola og Philips.

LÆS OGSÅ: Bolia tager 'røvkradsende sofa' retur

Er meget stolt

- Vi er naturligvis meget beærede. Alene nomineringerne er vi stolte af, så det er jo fantastisk at løbe med hele to priser.

- Det viser, at den indsats, der er lagt i samarbejdet med vores super dygtige internationale designere, fokus på kvalitet og vores kontinuerlige indsats for altid at styrke de gode kundeoplevelser både i butikken og derhjemme i stuerne, har båret frugt, lyder det i en skriftlig kommentar fra Jacob Daa Hankert, International Marketing & Omnichannel Manager hos Bolia.com.

Bolia.com's strategi og kampagner er gennemført i samarbejde med Uncle Grey, der har været virksomhedens reklamebureau i fire år.

LÆS OGSÅ: Bolia.com forventer ny regnskabsrekordFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD