Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Bolia varsler salgsrekord

Foto: detailfolk.dkFriday den 31 October 2014 kl. 11:48 af: Freja Thorbech

Bolia løfter nu sløret for, at kædens kommende regnskab vil byde på endnu en rekordomsætning.

Når Bolia efter nytår fremlægger årsregnskabet for 2013/14, er det endnu en gang med omsætningsrekord. 

Det meddeler Lars Larsens møbelkæde i en pressemeddelelse.

Bolia har i regnskabsåret haft en international salgsvækst på 11 procent, og dermed kan selskabet for fjerde år i træk melde om en tocifret vækstrate.

- Vi har sammen med vores designteam fortsat styrket vores kollektioner og produktudvikling og har haft held med at ramme de rigtige former, farver og materialer. Vi har desuden haft succes med samarbejdet med en række nye talentfulde internationale designere bl.a. fra Japan, siger adm. direktør Lars Lyse Hansen i pressemeddelelsen.

Forventer endnu en rekord

Og står det til Bolia selv er man ikke færdig med at sætte rekorder. Også indeværende regnskabsår kan blive et rekordår, vurderer den adm. direktør.

- Selskabets overskud for 2013/14 har været påvirket af den kraftigt svækkede norske kronekurs, men på trods af det, har vi forsat investeret kraftigt i den fortsatte ekspansion på det tyske marked og opbygning af fremtidige internationale salgskanaler. Derfor har vi meget store forventninger til at sætte nye salgs- og indtjeningsrekorder i det indeværende regnskabsår 2014/15, siger Lars Lyse Hansen.

Han kunne for nyligt her på detailfolk.dk melde om en massiv onlineudvidelse, der betyder, at møbelkæden nu leverer til alle lande i Europa. På sigt går direktøren efter, at hele verden skal kunne købe kædens møbler online.

LÆS OGSÅ: Bolia i massiv onlinesatsningFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD