Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Bolia fordobler indtjeningen i ny regnskabsrekord

Foto: detailfolk.dkFriday den 6 November 2015 kl. 09:55 af: Dennis Clausager

Den danske designkædes internationale satsning viser sig nu for alvor positivt i regnskabet hos Bolia. Både omsætning og indtjening sætter igen rekord.

Den administrerende direktør i det Jysk-ejede designhus Bolia, Lars Lyse Hansen, har stor grund til at være tilfreds med udviklingen i det seneste regnskabsår.

Selvom regnskabet først offentliggøres i sin helhed til årsskiftet, løfter kæden allerede nu sløret for udvklingen i de to primære nøgletal. Omsætningen er steget med 22 procent og landede på 570 millioner kroner, og overskudet før skat blev på 60 millioner kroner, der er tæt på en fordobling af sidste års rekord, på 32 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Derfor har Bolia succes

Kæmpevækst i Tyskland

Bolia tilskriver selv en stor del af æren for væksten deres indtog på det tyske marked, der står for en salgsvækst på mere end 40 procent. Men det understreges, at der er vækst på alle markederne i Danmark, Norge og Sverige samt den generelle webshop, der dækker EU.

- Baggrunden for det ekstraordinære gode resultat er, at vi, i samarbejde med vores dygtige designere, har skabt en kollektion, som er blevet meget positivt modtaget på alle markeder. Derudover har vi investeret kraftigt i design og indretning af både vores fysiske butikker samt vores digitale platform. Derigennem har vi det seneste år udvidet vores internationale salgskanaler til hele 26 lande, forklarer  administrerende direktør for Bolia International A/S, Lars Lyse Hansen.

Den 15 år gamle designkæde fastholder deres ambitiøse ekspansionsstrategi og åbner i december deres første butik Holland. Det sker i Amsterdam. Derudover arbejdes der på at lancere en helt ny global whole sale-satsning i 2016.

LÆS OGSÅ: Mød manden bag Bolias succes

LÆS OGSÅ: Bolia tager 'røvkradsende sofa' returFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD