Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Bolia buldrer fortsat fremad

Bolias direktør, Lars Lyse Hansen, har god grund til at være tilfreds med udviklingen i designkæden.
Foto: BoliaTuesday den 1 November 2016 kl. 11:05 af: Dennis Clausager

Med et nyt rekordregnskab viser den danske designkæde solid vækst på både top og bundlinje.

Den Jysk-ejede kæde Bolia.com viser endnu engang flot fremgang i det netop offentliggjorte årsregnskab.

En rekordhøj omsætning på 657 millioner kroner har resulteret i et årsresultat før skat på 66 millioner kroner. Det skriver Bolia i en pressemeddelelse.

Tocifret salgsvækst

Bolia melder om fremgang på alle markeder, men fremhæver især det nyere tyske marked som en succeshistorie, hvor selskabet har haft en salgsfremgang på 40 procent.

- Vi har oplevet en stærk salgsvækst på alle vores markeder det foregående år, og har samtidig fået en meget positiv modtagelse på det hollandske marked, siden vi åbnede vores første butik i Amsterdam i december 2015, siger Lars Lyse Hansen, CEO hos Bolia International A/S, og fortsætter:

- Den stærkeste udvikling har vi haft i Tyskland, hvor vi har opnået en salgsvækst på hele 40 procent. Også på vores største marked Norge er det lykkedes os at skabe en god vækst og holde vores samlede indtjeningsgrad på trods af økonomisk stagnation og svækket kronekurs. På det danske og svenske marked er vi ligeledes stolte over at have skabt en 17 procent salgsvækst i vores sammenlignelige butikker.

En ny butik om måneden i 2017

Bolia forventer i det kommende regnskabsår at styrke den internationale ekspansion yderligere med åbningen af en ny designbutik hver eneste måned.

Den næste butik i rækken bliver designkædens første butik i Schweiz, Zürich som åbner den 3. november. Derudover er det planen, at Bolia vil udbygge sit globale forhandlernet, hvor målet for det kommende år er at etablere 100 nye forhandlere verden over.

Kæden har 44 egne designbutikker i Danmark, Tyskland, Norge, Sverige, Holland og Schweiz. Derudover har Bolia forhandlere i 23 lande verden over, samt onlinehandel til hele EU. 

LÆS OGSÅ: Mød manden bag Bolias succesFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD