Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Dette niche-marked har stort potentiale

Foto: detailfolk.dkSunday den 17 February 2013 kl. 10:00

Flere og flere virksomheder i modebranchen kan se fidusen i at udvide deres sortiment for at ramme et niche-marked i udvikling.

Den stigende efterspørgsel på tøj i større størrelser end de "normale" str. 36-44 er ved at få designernes øjne op for potentialet i plus-size-markedet.Både store koncerner og mindre brands er begyndt at lancere tøj i plus-størrelser. Det drejer sig blandt andet om mærker som Bestseller, Carmakoma, Marc Lauge og ALLSIZE.

Det skriver Dansk Mode og Textil.

- Butikkerne og branchen er pressede og er nødt til at finde nye forretningsområder, hvis de vil overleve, siger Heinrich Gustafson, direktør i børnetøjsvirksomheden Need Clothing Denmark, som har specialiseret sig i plus-size tøj til børn, til Dansk Mode og Textil.

Og plus-size markedet har i denne sammenhæng stort potentiale.

LÆS OGSÅ: Modegiganter kæmper om niche-markeder

Der er penge at hente

Sidste år konkluderede analysevirksomheden NPD i det amerikanske nyhedsbrev NRF smartbrief, at der er penge at hente i plus-size markedet. Og de seneste år er flere virksomheder altså begyndt at satse på plus-size.

I november 2012 kunne detailfolk.dk fortælle at Bestseller lancerede brandet, Junarose, der er specielt designet til større kvinder. Junarose vil efter planen være at finde i butikkerne i sommeren 2013.

LÆS OGSÅ: Dansk tøjgigant laver nyt plus-size brand

I lang tid har det været tøj til større kvinder, som har domineret plus-size markedet, men efterhånden er herre- og børnetøj i højere grad ved at blive repræsenteret.

(Dansk Mode og Textil)

LÆS OGSÅ: Bestseller satser på kurvede kvinderFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD