Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Denne Irma-butik er verdens mest økologiske supermarked

Arkivfotoet er ikke fra Irma-butikken på Christianshavn
Foto: detailfolk.dkMonday den 9 May 2016 kl. 10:44

Med en øko-andel, som er seks gange over landsgennemsnittet, er et eksperiment blevet en succes for københavnsk Irma-butik.

Verdens mest økologiske supermarked.

Det kan Irma på Christianshavn nu kalde sig efter et eksperiment med en øko-andel, som er seks gange over landsgennemsnittet.

- Det er nemlig lykkedes butikken som den første nogensinde at have en økologiandel over 50 procent. Landsgennemsnittet i Danmark er godt 8 procent, og Danmark er det land i verden, hvor økologien har den største andel af fødevaresalget, oplyser Irma i en pressemeddelelse.

Fra 4. til 17. april gennemførte Irma på Christianshavn et eksperiment, der skulle bringe økologien over 50 procent. Resultatet blev 50,2 procent for den københavnske Irma-butik, der i forvejen er den butik i Danmark, der har den højeste økologi-andel.

Ser stadig store muligheder

Ifølge butikschef Bjarne Andersen lykkedes øko-eksperimentet ved at have mange nye økologiske varer på hylderne krydret med tilbud, smagsprøver og aktiviteter i butikken.

- Vores kunder er landets mest økologi-interesserede. Eksperimentet viste os, at der stadig er store muligheder for at udvide salget, siger Bjarne Andersen.

Eksperimentet på Christianshavn var en del af et samlet fremstød i uge 14 og 15, hvor hele Coop eksperimenterede med, hvad der skal til for at gøre Danmark dobbelt så økologisk.

Irmas mål er, at halvdelen af salget skal være økologisk inden 2025 for hele kæden.

LÆS OGSÅ: Irma-butik vil være verdens mest økologiske supermarkedFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD