Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Irmas kædedirektør stopper

Monday den 14 March 2016 kl. 08:55 af: Lise Møller Schilder

Kædedirektøren i Irma, Jesper Uggerhøj, forlader Coop til fordel for Kopenhagen Fur, som han skal stå i spidsen for fra 1. april.

Coops kæde Irma har haft fornøjelsen af kædedirektøren Jesper Uggerhøj i fire år. Det stopper dog fra den 1. april. Her tiltræder Jesper Uggerhøj posten som administrerende direktør i Kopenhagen Fur. Det skriver Coop i en pressemeddelelse.

- Irma er efter min mening Danmarks absolut bedste dagligvarekæde. Det har været en stor fornøjelse, at udvikle Irma sammen med dygtige og engagerede medarbejdere, siger Jesper Uggerhøj i pressemeddelelsen.

Coop har det sidste år mistet flere direktører. Senest forlod kædedirektøren i Fakta, Niels Karstensen jobbet - dog til en anden stilling i Coop. I juni sidste år forlod koncerndirektør Michael Løve sin stilling til fordel for en topstilling i Kingfisher-koncernen, som har base i London.

Det ser derfor ud til at direktørerne i Coop er eftertragtede.

- Det er ærgerligt, at Jesper forlader Irma og Coop midt i denne spændende periode, men man kan og skal ikke holde dygtige ledere fra at indfri og udvikle deres potentiale og drømme. Jeg ønsker Jesper stort tillykke med hans nye udfordringer og takker for nogle gode år sammen, siger administrerende direktør Peter Høgsted i pressemeddelelsen.

Koncerndirektør i Coop Gregers Wedell-Wedellsborg overtager ansvaret for Irma og er i gang med at finde en afløser for Jesper Uggerhøj.

LÆS OGSÅ: Berlingske henter Føtex-direktør til topjobFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD