Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Berlingske henter Føtex-direktør til topjob

Foto: detailfolk.dkMandag den 1 februar 2016 kl. 15:32 af: Lise Møller Schilder

Berlingske Media har valgt at gå detailhandlen i bedene og ansætter tidligere direktør for Føtex og Tesco som adm. direktør.

Da Lisbeth Knudsen forlod Berlingske Media i september 2015, var der ikke nogen klar afløser. Men hun er fundet nu. Den nye administrerende direktør bliver Mette Maix, der indtil nu har været kædedirektør i Føtex. Inden da har hun arbejdet som kædedirektør for SuperBrugsen og marketingdirektør for Tesco i Slovakiet.

- Efter en god proces med et stærkt kandidatfelt er valget faldet på en stærkt kundeorienteret profil. Mette Maix har arbejdet i en branche, der er i hastig forandring, og har stor erfaring med branding, kundeadfærd og transformation af virksomheder, og hun har i sine tidligere stillinger demonstreret stærke ledelseskompetencer, siger Berlingske Medias bestyrelsesformand, Kim Graven-Nielsen, i en pressemeddelelse.

Mette Maix kommer til at sidde i direktionen i Berlingske Media sammen med Bjarne Munk. Han har siden 30. oktober fungeret som administrerende direktør, mens bestyrelsen ledte efter en ny topchef. Nu tiltræder han så en nyoprettet stilling som driftsdirektør.

Klar til forandring

En af grundende til, at valget faldt på Mette Maix som administrerende direktør, er, at hun har stor erfaring med at arbejde i forandringsprocesser, og det er der brug for. Det skyldes, at kerneforretningerne Berlingske, BT og Weekendavisen alle sammen skal have boostet deres brands, så de bliver mere relevante for kunderne.

- Jeg er stolt over, at bestyrelsen har valgt mig til at stå i spidsen for Danmarks ældste mediehus og dermed for medier, der står bag en stor del af den danske nyhedsformidling og bidrager til den demokratiske debat, siger Mette Maix og fortsætter:

- Arbejdet med udvikling af brands i et marked, der ændrer sig rivende hurtigt og hvor det er helt afgørende at forstå kunderne og deres behov, har drevet mit professionelle liv, og derfor glæder jeg mig meget til, sammen med medarbejderne i huset, at tage fat på den videre udvikling af virksomheden og styrke vores mediers position i markedet.

Mette Maix er uddannet cand. negot fra Odense Universitet og er født i 1969.

LÆS OGSÅ: Føtex skifter direktør – her er den nyeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD