Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Headhunter: Disse tre kandidater kan blive ny Irma-direktør

Wednesday den 20 April 2016 kl. 10:32 - Kilde: Børsen

Der er endnu ikke fundet en efterfølger til Jesper Uggerhøj som kædedirektør for Irma, men headhunterfirma har tre bud til stillingen.

Det kom som en overraskelse, da Coop i midten af marts oplyste, at daværende kædedirektør for Irma, Jesper Uggerhøj, stoppede for at blive administrerende direktør i Kopenhagen Fur den 1. april.

Uggerhøjs efterfølger er stadig ikke fundet, men nu har dagbladet Børsen fået headhunter Jesper Madsen fra DNA Headhunting til at komme med tre bud til stillingen som ny kædedirektøren for Irma.

Ifølge Jesper Madsen kan Steen Jespersen, som er ’en særdeles stærk kommerciel profil, og som igennem karrieren har haft en række forskellige topposter inden for fødevarebranchen i Danmark’ være en kandidat.

- Steen Jespersen har siden 2010 fungeret som administrerende direktør for økologiske Øllingegaard Mejeri og har før med stor succes fungeret som direktør hos Stryhns A/S, Carlsberg A/S og Coca-Cola Tapperierne A/S, siger Jesper Madsen til Børsens Executive-tillæg.

To kvinder

En anden kandidat ifølge DNA Headhunting er Mette Dyhr, som ’kommer med et stærkt og indgående kendskab til Irma’, hvor hun i perioden 1999-2008 fungerede som marketingansvarlig.

- Mette Dyhr har i den grad været med til at skabe det Irma, som vi kender i dag, og står som sådan som eksponent for Irma-kædens gyldne turnaround-periode, forklarer Jesper Madsen.

Den sidste af de tre kandidater, som ifølge Jesper Madsen snart kan blive udråbt som kædedirektør for Irma, er Stina Glavind, som er forholdsvis ny som kædedirektør for Fakta.

En af Stina Glavinds fordele er, at hun har et indgående kendskab til Coop og til kædedrift i almindelighed, fremhæver Jesper Madsen, der omvendt hæfter sig ved, at Irma-kæden er markant mindre målt på antal butikker og omsætning end Fakta-kæden.

LÆS OGSÅ: Irmas kædedirektør stopper

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD