Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Dansker bliver topchef for stor lavpriskæde i Sverige

Onsdag den 6 januar 2021 kl. 11:48

En lavpriskæde med over 110 butikker har igen valgt en dansk profil til posten som topchef. Det skriver svensk erhvervsmedie.

Danske Thomas Jellum bliver administrerende direktør for den svenske lavpriskæde Dollarstore. Det skriver erhvervsmediet Market.se.

Siden januar 2018 har landsmanden Bent Holm siddet på posten, men han annoncerede sin afgang sidste år. Under Bent Holm er Dollarstore vokset fra omkring 60 butikker til at have over 110, og han oplevede endda at blive kåret som den mest magtfulde profil i svensk detailhandel.

Thomas Jellum kommer direkte fra en stilling som divisionsdirektør for Legoland i britiske Windsor. Tidligere i karrieren har han blandt andet været landechef for Netto i både Danmark og Sverige, HR-chef i Coop og administrerende direktør i møbelkæden Biva, fremgår det af LinkedIn.

I november kom det frem, at en anden tidligere landedirektør i Netto - Brian Seeman Broe - var blevet ny driftsdirektør (COO) i Dollarstore.

Dollarstore åbnede sin første butik i 1999 og er i dag nået op på at have 114. Sortimentet er bredt og spænder fra boligtilbehør, personlig pleje, udstyr til kæledyr og elektronik.

LÆS OGSÅ: Fratrådt landedirektør i Netto har fået ny topstillingFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD