Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Tidligere topchef køber sønner ud af møbelfirma

Friday den 11 December 2020 kl. 09:37 - Kilde: Flere medier

En sand møbel-veteran, som var topchef for en landsdækkende kæde i 16 år, overtager nu et familieejet firma sammen med kompagnonen.

Viggo Mølholm har været tilknyttet møbelkæden BoConcept i noget nær en halv menneskealder - både som storaktionær og adm. direktør gennem 16 år.

For en lille håndfuld år siden solgte Viggo Mølholm sine aktier i kæden, og nu er han så klar til at kaste sig ud i et nyt projekt som medejer af møbelvirksomheden Karup Design, hvor han har været bestyrelsesformand gennem seks år. Det skriver Herning Folkeblad og Wood Supply.

Ejerskabet af Karup Design bliver delt med den nuværende adm. direktør, Anders Stampe. De sidder begge på 50 procent af virksomheden.

- Fra første dag har det været en fantastisk spændende opgave, og jeg har fået både plads og lov til at gennemføre de nødvendige strategiske og organisatoriske ændringer, siger Viggo Mølholm til Wood Supply.

Karup Design har rødder tilbage i 1972, hvor Preben Christensen begyndte at producere futoner. Forretningen blev siden overtaget af sønnerne, som nu har givet afkald på ejerskabet.

Modsat BoConcept kommer Viggo Mølholm til at arbejde videre med et møbelfirma, som ikke har egne fysiske butikker. Derimod satser Karup Design på aftaler med eksterne forhandlere på over 35 markeder i verden.

LÆS OGSÅ: Tidligere fodboldhelt investerer i ambitiøs møbelkædeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD