Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Tidligere fodboldhelt investerer i ambitiøs møbelkæde

Foto: Living-Room.dk
Tuesday den 18 August 2020 kl. 09:52 - Kilde: Sjællandske Medier

En nystartet møbelkæde, som går efter at blive landsdækkende, har nu fået en af vinderne fra EM i 1992 med ombord.

Møbelkæden Living Room er kommet et lille skridt nærmere målet om at blive landsdækkende inden for fem år. Det skriver sn.dk.

I lørdags åbnede Living Room sin anden butik, som ligger i Taastrup, og samtidig blev det annonceret, at den tidligere fodboldspiller John “Faxe” Jensen er gået ind i virksomheden som investor og en del af ejerkredsen.

- Jeg er først og fremmest investor, men jeg vil selvfølgelig hjælpe, alt hvad jeg kan inden for branding og kommunikation og bringe mit netværk i spil. Jeg glæder mig over at være blevet en del af Living Room, siger John “Faxe” Jensen blandt andet til sn.dk.

Living Room er en helt ny spiller på markedet for møbler, som er startet af makkerparret Jesper Bjørnestad og Michael Krarup. Så sent som i maj åbnede de den første butik i Odense.

Selvom det skete i kølvandet på den værste del af coronakrisen, fejler ambitionerne ikke noget. Nye butikker i flere jyske byer og København er i kikkerten, mens der er konkrete planer om at krydse grænsen mod syd, fremgår det af en artikel i Ugeavisen Odense.

- Tyskland ser vi meget frem til at åbne op i. Vi har fået en god beliggenhed lige ved siden af en Fleggaard butik, hvor der kommer mellem 10.000 og 50.000 kunder hver eneste dag. Vi håber selvfølgelig på, at en del af disse kunder finder vej til vores butik også, siger Jesper Bjørnestad til avisen.

LÆS OGSÅ: Stor møbelkoncern ansætter ny topchef

Læs hele artiklen på Sjællandske Medier


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD