Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Dagrofa vil være dobbelt så store

Foto: MenyMonday den 13 February 2017 kl. 09:48 - Kilde: Business

Der skal åbnes 125 nye Meny og Kiwi-butikker, forklarer Dagrofa, der vil erobre store markedsandele i Danmark.

Dagrofas topchef Per Thau har store planer for koncernen. I dag sidder Dagrofa på cirka 12 procent af det danske dagligvaremarked. Det skal ændres, så Dagrofa kommer til at sidde på 25 procent. Det skriver Business.

Koncernchefen Per Thau har planer om at åbne 125 nye Meny- og Kiwi-butikker fremover. På den måde vil omsætningen blive fordoblet til 30 milliarder kroner.

- Min drøm er, at Dagrofas samlede markedsandel bliver fordoblet fra de nuværende omkring 12,5 til 25 procent. Det har jeg sagt internt i Dagrofa. Dermed skal vores samlede detailomsætning hæves fra 15 til omkring 30 mia. kroner. Om drømmen er realistisk, må tiden vise, siger Per Thau til Business.

Konkurrence kræver investeringer

Dagrofa er i dag i primær konkurrence med Coop, Dansk Supermarked Aldi og Lidl. Og det kommer da også til at koste en del investeringer, hvis markedsandelene skal øges. Derfor vil der over de næste to år blive investeret to milliarder kroner i at åbne nye butikker og udvikle og modernisere de eksisterende.

- I løbet af de næste 10-15 år vil vi være en stor og betydende spiller på det danske detailmarked. Vi går efter at vinde store markeds­andele fra vore konkurrenter for at få vækst i omsætning og indtjening, siger Per Thau.

Dagrofa vil vokse fra 650 butikker til 750 butikker de næste fem år. Ønsket er at åbne 50 nye Meny-butikker og 75 Kiwi-butikker.

NorgesGruppen og KFI Erhvervsdrivende Fond ejer henholdsvis 49 og 41 procent af koncernen Dagrofa.

LÆS OGSÅ: Dagrofa henter ny topchef

Læs hele artiklen på Business


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD