Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Dagrofa henter ny topchef

Foto: Dagrofa.dkThursday den 5 January 2017 kl. 09:23 af: Kristian Holgersen

Dagligvarekoncernen har fundet en ny direktør med international erfaring til sit foodservice-selskab. Opgaven bliver at køre en stor vækstplan i mål.

En profil med international erfaring skal fremover stå i spidsen for FoodService Danmark, som hører under Dagrofa og leverer fødevarer til professionelle køkkener. Det skriver dagligvarekoncernen i en pressemeddelelse.

Hovedpersonen er Christian J. Storringaard. Han overtager posten som administrerende direktør fra Henrik Clausen, der selv har valgt at stoppe i Foodservice Danmark ved udgangen af januar.

- Jeg har nok fået et af de mest spændende job i dansk fødevarehandel. FoodService Danmark er et selskab med et stort potentiale og masser af dedikerede og dygtige medarbejdere, så jeg ser frem til komme i gang med implementeringen af den fremadrettede vækstplan, som skal gøre FoodService Danmark til markedsleder, udtaler Christian J. Storinggaard i pressemeddelelsen.

International erfaring

Med bopæl i Zürich har Christian J. Storinggaard senest arbejdet som selvstændig managementkonsulent for konsulenthuse og kapitalfonde rundt omkring i Europa med fokus på CRM og effektivisering af salgsprocesser og systemer.

Tidligere har han også været hos det amerikanske selskab Ecolab, Nilfisk-Advance og siddet på en række internationale positioner i det engelske Dyson Limited. På sin nye post bliver opgaven at løfte FoodService Danmark til et nyt niveau, lyder det fra den kommende arbejdsgiver.

- Vi har netop iværksat en ambitiøs plan frem mod 2020, som skal sikre, at FoodService Danmark øger markedsandelen markant. Det kræver en ledelse med stor erfaring inden for både forretningsudvikling, forandringsledelse og salg, og med ansættelsen af Christian har vi fundet den helt rette person til denne opgave, siger koncernchef Per Thau.

LÆS OGSÅ: Aflyser salg: Dagrofa beholder milliardforretning

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD