Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Dagrofa mister headhuntet direktør

Foto: PRFredag den 12 august 2016 kl. 10:30 af: Lise Møller Schilder

Han sad på posten i under et år i en specialsyet stilling. Men det var ikke nok for kædedirektøren, som har fået et bedre tilbud.

Da Allan Kristoffersen blev ansat i Dagrofa-koncernen den 1. december 2015 var det i en nyoprettet stilling som kædedirektør for de tre kæder Spar, min Købmand og Let-køb. Det skrev Dagrofa dengang i en pressemeddelelse.

Men kun ni måneder senere forlader Allan Kristoffersen Dagrofa. Det skriver Dansk Handelsblad.

- Jeg bekræfter, at jeg har opsagt min stilling i Dagrofa og har sidste dag på fredag. Jeg ved selv, hvad jeg skal, men kan og må ikke sige noget om mit nye job endnu, siger Allan Kristoffersen til Dansk Handelsblad.

Forlader ambitiøse planer

Dagrofa havde ellers store planer for Allan Kristoffersen, som skulle vende udviklingen i kæderne Spar, Min Købmand og Let-køb. Det udtalte Jørgen Nielsen, der er kædedirektør for Købmandshuset, som rummer kæderne Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb.

- Vi har ambitiøse planer og mål for Spar, Min Købmand og Let-Køb. Det kræver fuld fokus, og jeg har derfor valgt at indsætte en kædeedirektør for de tre kæder. Det er en nyoprettet stilling, og jeg er meget glad for at kunne få en så kompetent og erfaren mand med om bord som Allan Kristoffersen. Jeg er sikker på, at han er den rette ved roret til den videre rejse for vores tre kæder, sagde Jørgen Nielsen sidste år.

Allan Kristoffersen kom til Dagrofa fra Coop Danmark. Han kom direkte fra en stilling som salgsdirektør i Irma. Før det havde han haft ledende stillinger i Super Brugsen og Kvickly-kæden.

LÆS OGSÅ: Dagrofa henter ny marketingchef til købmandskæderFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD