Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Dagrofa henter ny marketingchef til købmandskæder

Kim Scheuer Nielsen kommer fra en stilling som nordisk marketingchef i legetøjskæmpen TOP-TOY, der blandt andet står bag BR Legetøj og Toys”R”Us.
Foto: PresseWednesday den 10 August 2016 kl. 06:00 af: Dennis Clausager

Købmandskæderne Spar og Min Købmand har fået ny marketingchef, der er hentet hos legetøjkoncernen Top-Toy.

De to købmandskæder i Dagrofa-koncernen, SPAR og Min Købmand, har fået en ny mand i spidsen for marketingafdelingen, hvor blandt andet SPAR i øjeblikket gennemgår en omfattede opgradering og konceptmæssig udvikling, der også har et kraftigt marketingmæssigt aftryk.

Det er den 47-årige Kim Scheuer Nielsen, der kommer fra en stilling som nordisk marketingchef i legetøjskæmpen TOP-TOY, hvor  BR Legetøj og Toys”R”Us  hører under.

Erfaren detailprofil

Det er især Kim Scheuer Nielsens brede erfaring med markedsføring inden for detailsektoren, som marketing- og onlinedirektør i Dagrofas Købmandshus, Christian Higraff, fremhæver.

- Jeg er rigtig glad for, at vi nu har fundet den helt rigtige profil til marketingposten hos SPAR og Min Købmand. Kim Scheuer Nielsen har en særdeles bred og stærk marketingerfaring fra detailbranchen og er vant til at operere mellem traditionelle analoge kanaler og digitale, siger Christian Higraff i en kommentar til ansættelsen.

- Kim bliver et stærkt kort i den fortsatte udvikling af markedsføringen hos vores lokale købmands-helte i hele landet”, tilføjer han.

Kim Scheuer Nielsen har været i forskellige stillinger i Top-Toy siden 2006. Han tiltrådte i sin nye stilling den 8. august. 

LÆS OGSÅ: Dagrofa-direktør i hastigt exit
 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD