Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Aflyser salg: Dagrofa beholder milliardforretning

Foto: Dagrofa.dkThursday den 27 October 2016 kl. 11:28 af: Kristian Holgersen

Den store dagligvarekoncern dropper salgsplaner og beholder ejerskabet til en af sine milliardforretninger.

Gennem længere tid har Dagrofa forberedt et muligt salg af FoodService Danmark, som leverer fødevarer til professionelle køkkener. Men nu har koncernen besluttet alligevel at fastholde ejerskabet.

- Baggrunden for, at vi så på mulighederne for at sælge FoodService Danmark var et strategiskifte i Dagrofa med stram fokus på detailforretningen, udtaler Per Thau i en pressemeddelelse. Han er koncernchef i Dagrofa.

- Det skifte er vi nu lykkedes med, hurtigere og mere effektivt end forventet, og vi driver i dag to uafhængige forretninger med rigtig god succes. Derfor er incitamentet til at sælge en veldrevet vækstvirksomhed som FoodService Danmark langt mindre end for bare et halvt år siden, udtaler han.

FoodService Danmark havde i 2015 et rekordår og tog yderligere markedsandele. Omsætningen voksede med over 8 procent til 4,67 milliarder kroner, og resultatet blev mere end fordoblet fra 44 millioner kr. til 101 millioner kroner.

Beslutningen om at fastholde ejerskabet af FoodService Danmark får ingen indflydelse på Dagrofas strategi for detailkæderne Meny, Spar, Kiwi, Min Købmand og Let-køb.

LÆS OGSÅ: Dagrofa henter ny marketingchef til købmandskæderFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD