Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Dagrofa satser på ny betalingsterminal

Foto: detailfolk.dkWednesday den 28 September 2016 kl. 09:40 af: Kristian Holgersen

De nye terminaler kan modtage betalinger fra både kreditkort og mobilen. Det gavner MobilePay, som har haft det svært i dagligvarebranchen.

Dagligvarekoncernen Dagrofa udskifter gennem de kommende måneder alle sine betalingsterminaler. Opgraderingen skal gøre det muligt for kunderne at betale med kreditkort og mobile løsninger som MobilePay på samme terminal.

- Vi tilbyder allerede MobilePay, og bliver nu de første i Danmark til at integrere den populære løsning i ét stykke hardware. Vi vil gerne gøre det endnu nemmere for vores kunder, at betale digitalt, siger Daggrofas koncernchef, Per Thau, i en pressemeddelelse.

Terminalerne leveres af Verifone og bliver i løbet af oktober sat op i alle Kiwi-butikkerne. De resterende kæder i Dagrofa følger trop til næste år.

- Det giver en åben og enkel løsning ved kassen, som er nem at overskue for både kunden og ekspedienten, fordi der kun er én terminal, de skal forholde sig til. Vores mål er altid at levere gode fødevareoplevelser, og det hjælper den her løsning os med, siger Per Thau.

Comeback til MobilePay

Tidligere på efteråret bekendtgjorde konkurrenterne Coop og Dansk Supermarked, at man ville udfase brugen af MobilePay i sine butikker til fordel for en ny dankortløsning på mobilen. Men nu ser MobilePay ud til igen at få fodfæste i dagligvarebanchen.

- Alt omkring betalinger udvikler sig med rivende hast. Vi tror på, at vi sammen med Dagrofa og Verifone kan skabe flere innovative løsninger rundt om betalingerne til gavn for kunderne f.eks. omkring loyalitetskoncepter, siger Mark Wraa-Hansen, chef for MobilePay i Danske Bank, i en pressemeddelelse.

Dagrofa-koncernen driver kæderne Meny, Kiwi, SPAR, Min Købmand og Let-Køb.

LÆS OGSÅ: Dansk Supermarked dropper Mobilepay 

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD