Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Ny salgsdirektør til Kiwi

Kristian Ikast, ny salgsdirektør i Kiwi
Friday den 10 February 2017 kl. 08:53 af: Kristian Holgersen

Discountkæden Kiwi har fundet en ung profil med god erfaring inden for detailbranchen til posten som salgsdirektør.

37-årige Kristian Ikast bliver ny salgsdirektør for Kiwi. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør i tøjfirmaet Clipper A/S. Det meddeler discountkæden i en pressemeddelelse.

Tidligere har Kristian Ikast været ansat som Global Retail Operations Development Manager hos Ecco og haft ledende stillinger hos de kendte modebrands Only og Tommy Hilfiger.

- Jeg har det meste af min karriere været beskæftiget i detailbranchen, og har derfor opbygget solid erfaring med butiksdrift - både i ind- og udland. Muligheden for at bidrage til Kiwis vækstrejse og det videre arbejde med Discount med Omtanke er noget, som jeg ser meget frem til at prøve kræfter med, og jeg glæder mig til at komme i gang, siger Kristian Ikast i pressemeddelelsen.

Skal fortsætte væksten

En af opgaverne for den nye salgsdirektør bliver at fortsætte den vækstrejse, som Kiwi med egne ord er ude på. Sidste år ombyggede discountkæden alle sine butikker og opgraderede dele af sortimentet, og de investeringer skal Kristian Ikast nu følge til dørs.

- Vi har iværksat en masse tiltag ude i vores butikker i løbet af 2016, og opgaven består derfor nu i at hjælpe vores butikschefer til at udnytte potentialet til fulde. Jeg er derfor utrolig glad for at kunne byde Kristian Ikast velkommen til Dagrofa og ikke mindst velkommen ombord på Kiwi-holdet, siger Carsten Hansen, Kiwis kædedirektør, i pressemeddelelsen.

Kristian Ikast tiltræder i stillingen den 1. marts 2017.

LÆS OGSÅ: Hårdtprøvet Kiwi satser stort på nyt konceptFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD