Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Chef for stor satsning i Meny har sagt stop

Foto: MENYTuesday den 6 June 2023 kl. 10:35 af: Kristian Holgersen

Den kommercielle chef for dagligvarekæden Menys satsning på nethandel og vin stopper efter kort tid.

I oktober blev Morten Jensen præsenteret som kommerciel chef for e-handelsplatformen Meny Vin, hvor Meny sælger vin til kunder i hele landet.

Efter godt otte måneder har Morten Jensen valgt at stoppe, skriver han i et indlæg på LinkedIn.

- Grundet uenigheder om den strategiske retning, er jeg fratrådt som kommerciel chef, skriver Morten Jensen.

Han takker desuden Jesper Gottschalck Bjerring, CCO i Dagrofa, og kædedirektøren i Meny, Richo Boss, for at give ham chancen.

- Hvad fremtiden bringer? Det finder jeg ud henover den kommende periode, men mon ikke det bliver noget hvor det drejer sig om at gøre det lidt bedre i dag end dagen før, skriver Morten Jensen på LinkedIn.

Morten Jensen kom til Dagrofa i 2019 som sortiments- & konceptchef for Spar, Min Købmand & Let-Køb. Tidligere har han trådt sine sko hos Coop - først som uddeler og siden som en del af ledelseslaget.

Større fokus på vin

I oktober begyndte Meny at teste en e-handelsplatform med fokus på salg af vin. Lanceringen af Meny Vin var første forsøg på at skabe en landsdækkende salgskanal online.

- Vi arbejder i Dagrofa kontinuerligt på at forbedre kundeoplevelsen gennem digitalisering som led i vores overordnede strategi, #FremgangSammen, siger koncernchef Tomas Pietrangeli.

- Menys e-handelsplatform er en vigtig brik på en offensiv rejse mod de bedste digitale kundeoplevelser i Meny og Dagrofa. Jeg ser frem til, at vi snart for alvor kan begynde at se resultaterne af de nye digitale tiltag, vi arbejder på, siger han.

På sigt vil Dagrofa udvide e-handel til de varegrupper, hvor det giver mening, som koncernen formulerer det i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Meny ruller ny visuel identitet ud i kædens butikkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD