Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Sådan vil Meny revolutionere lukrativt marked

Kædedirektøren for Meny, Richo Boss (i midten), er klar med et nyt koncept. Foto: PR.
Friday den 17 June 2022 kl. 10:04 af: Kristian Holgersen

Supermarkedskæden Meny står med et nyt koncept, som gerne skulle ende med at revolutionere markedet for take away.

Intet mindre end en revolution. Sådan beskriver supermarkedskæden Meny sin seneste satsning i en pressemeddelelse.

Det drejer sig om konceptet “Noahs”, som giver kunderne mulighed for at bestille take away-mad på nettet, som enten kan afhentes i kædens butikker eller leveres direkte til døren.

Tiltaget sker i samarbejde med foodtech-firmaet Noahs.

- Vi glæder os rigtig meget til i samarbejde med Noahs at kunne præsentere en helt ny og innovativ take-away løsning, som samtidig tilbyder mad af højeste kvalitet, siger kædedirektøren for Meny, Richo Boss.

- Konceptet taler ind i vores overordnede koncernstrategi #FremgangSammen, som har fokus på digitalisering og innovation. Derfor er det ekstra vigtigt, at vi som Danmarks madmarked kan være firstmovers og tilbyde kunderne en endnu bedre helhedsoplevelse, når de handler hos os, siger han.

Flere supermarkeder skal have smarte køkkener

Maden bliver tilberedt i Meny-butikkerne, hvor der indrettes såkaldte smart kitchens - altså små, men effektive køkkener, der kan lange en masse mad over disken i en fart.

Til at starte med bliver konceptet afprøvet to steder, inden det bliver rullet videre ud i kæden. Dernæst er det målet at åbne køkkener i 10 butikker inden for de kommende år.

- Holdet bag Noahs har formået at forene deres erfaring med at fremstille take away-mad af høj kvalitet med deres evner til at udvikle et unik tech-space, siger investoren Torben Frigaard Rasmussen, der er en del af ejerkredsen i Noahs.

- Jeg glæder mig til at følge deres udvikling både i Danmark og internationalt. De har evnet at være på forkant med udviklingen, idet de læner sig ind i den stigende efterspørgsel på convience mad af høj kvalitet samt leveringstjenesternes massive behov for vækstmuligheder, siger han.

LÆS OGSÅ: International hæder bekræfter den strategiske kurs i DagrofaFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD