Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Erfaren detailprofil styrer slagets gang i stor Dagrofa-satsning

Foto: MENYThursday den 13 October 2022 kl. 11:12 af: Kristian Holgersen

Dagrofa sætter en tidligere Coop-chef i spidsen for den store satsning på nethandel og vin.

Onsdag kunne Dagrofa løfte sløret for e-handelsplatformen Meny Vin, hvorfra fødevarekoncernen vil sælge vin til kunder i hele landet.

Til at stå i spidsen for satsningen har Dagrofa udpeget Morten Jensen. Det bekræfter hovedpersonen selv i et opslag på LinkedIn.

- Jeg har ualmindeligt stolt over at jeg har fået lov til at stå i spidsen for Meny Vin teamet og derved skal sætte Meny Vin på landkortet, skriver han.

Gennem det seneste år har Morten Jensen været kommerciel chef i Dagrofa med ansvar for blandt andet butikskæden Let-Køb. Før det var han sortiments- og konceptchef for Spar, Min Købmand & Let-Køb.

Inden Morten Jensen kom til Dagrofa var han flere år hos Coop, hvor han både har været driftschef og kategorichef for Viktualier og Vegansk.

En del af strategien

I oktober begynder Meny at teste en e-handelsplatform med fokus på salg af vin. Lanceringen af Meny Vin er første forsøg på at skabe en landsdækkende salgskanal online.

- Vi arbejder i Dagrofa kontinuerligt på at forbedre kundeoplevelsen gennem digitalisering som led i vores overordnede strategi, #FremgangSammen, siger koncernchef Tomas Pietrangeli.

- Menys e-handelsplatform er en vigtig brik på en offensiv rejse mod de bedste digitale kundeoplevelser i Meny og Dagrofa. Jeg ser frem til, at vi snart for alvor kan begynde at se resultaterne af de nye digitale tiltag, vi arbejder på, siger han.

På sigt vil Dagrofa udvide e-handel til de varegrupper, hvor det giver mening, som koncernen formulerer det i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Dagrofa henter profil hos Magasin du NordFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD