Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Dagrofa gentænker forhandlinger med leverandører

Foto: detailfolk.dkWednesday den 24 August 2022 kl. 11:00 - Kilde: Børsen

- Det er en helt ny ting for branchen, siger kategoridirektøren i Dagrofa om den nye måde at forhandle med leverandørerne på.

Hos Dagrofa vil man fremover forhandle løbende med producenter og leverandører. Det skriver Børsen.

Normalt bliver der indgået kontrakter, som gælder for et helt år ad gangen, men det bliver ændret nu, forklarer kategoridirektør Michael Christensen.

- Det er en helt ny ting for branchen, hvor vi langt mere tager udgangspunkt i forbrugeren og oftere taler med vores leverandører om at lave nye og bedre løsninger. Det vil også give bedre priser på sigt, siger han til Børsen.

- Det handler dog ikke kun om pris, men også om at samarbejde i løbet af et år om at ændre sortiment, kampagner og lanceringer, så det tilpasser sig markedets nuværende situation frem for at være fastlagt for et år ad gangen, siger Michael Christensen.

Dagrofa har i nogen tid testet løbende forhandlinger med udvalgte leverandører, heriblandt Danish Crown Nordics, og det var fungeret godt.

- Det kræver selvfølgelig tillid mellem parterne at arbejde med joint business planning, men det har givet rigtig meget. Vi har brugt meget mere tid på at produktudvikle og tune os ind på, hvad kunderne har behov for her og nu. Det har stor værdi for både kunder og kategoriudvikling, siger den adm. direktør hos Danish Crown Nordics, Mike Sauerberg, i en pressemeddelelse.

Dagligvarekæderne Meny, Spar, Min Købmand og LetKøb hører under Dagrofa, som også opererer på engrosmarkedet.

LÆS OGSÅ: Siger leverandørernes priser imod: - Den bider vi altså ikke bare på

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD