Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Leverandør om modekoncern: - Man bør ikke kunne dø på en måned

Foto: detailfolk.dkFriday den 24 April 2020 kl. 10:26 - Kilde: Finans

Det kom som en overraskelse, at modekoncernen PWT Group endte i en rekonstruktion så hurtigt, lyder det fra kendt leverandør.

Nedturen for modekoncernen PWT Group, som endte med at gå i rekonstruktion for en uges tid siden, vækker undren hos flere af leverandørerne, skriver Finans.

Lige op til coronakrisen kunne PWT Group nemlig melde om “en solid fremgang” i årsregnskabet for 2019. Men de gode takter forsvandt som dug for solen.

- Jeg ved godt, at når man lige pludselig fra den ene dag til den anden skal lukke så mange butikker, og ikke får en krone ind i omsætning og man ikke har fået pengene fra staten endnu for de mennesker, man har sendt hjem, så kan man ryge i et cash flow problem, siger Michael Alstrup til Finans. Han er adm. direktør i undertøjsfirmaet JBS, der leverer varer til PWT.

- Men jeg kan undre mig over, at branchen er så sårbar, at fire uger kan stille så store virksomheder i problemer, siger han og tilføjer:

- Man burde jo ikke kunne dø på en måned.

PWT Group havde en omsætning på 873 millioner kroner i 2019 og et driftsresultat på 159 millioner - en fremgang på 15 procent.

Tøjeksperten har 115 butikker fordelt over hele landet, mens Wagner har 36 butikker i Danmark, 18 i Norge, 8 i Sverige og 10 i Kina. I Norge har PWT Group desuden kæden Brandstad med 15 butikker.

LÆS OGSÅ: Butikker i presset kæde: Vi fortsætter uanset hvad

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD